myslim
na tebe casto
a je to divny
protoze
sme se roky nevideli
ale hrdiny dne
nevymazu
uz vim
ze muzu odejit
ze i blby kafe
muze byt cil
ze se mi libi dve tecky ve zprave
a psi co skacou po gaucich
jaky to je
kdyz se nekomu libim
ze nekdy je to vono
a nemusi se to rikat
a ze dukazy
sou na hovno
ses sebevedomej
ale bojis se
chces zajimat
a ošokovávat
neomrzet
ale
vsechno se stane
a neni to spatne
jenom to B U D E
takze
se uz nepozname
za cas na ulici
ale to bude dobre