Láhev od slibu
Jsem krví napuštěná panenka
Milenka slov a iluzí
S očima navrch hlavy
Jako zaručenou cestou do bezvědomí
S láhví na břiše a pár sliby na jazyku
Chtěla bych být králíkem ve tvém klobouku
Kterého vytáhneš na kouzelnickém představení
Celého umazaného od trávy
A jiných zakázaných slastí
Chtěla bych být tvým tabákovým dobrodružstvím
Uprostřed prázdných plantáží
Na sklonku měsíce
Kdy prachy padají samovolně pod stoly
Jako jejich bývalí majitelé
Chtěla bych žít bez prázdných slibů uvnitř zazátkovaných sklenic
Pouštěných po vodě
Místo rumu klesajícího do bezedných útrob žil
Které kdysi byli modré jako hrozny v klášterních zahradách
Tak mi slib
Už žádné nesplnitelné sliby
Přečteno 529x
Tipy 17
Poslední tipující: Isquieasuus, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Dorian Silence, Jozef Bojanovský, Aťan, Eclipse, Anewue, KORKI, Avola, Amonasr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)