Anotace: Opuštění duše od těla a těžký návrat zpět.
Děkuji za názor. Každý pohled na svět je zajímavý, jen musíš umět tu zajímavost najít, někdy je skryta velmi hluboko.
21.08.2013 13:58:38 | Rozdrcená duše.
Za krásný pohled na svět a vzácnou myšlenku od tak mladého človíčka dávám T:-)
21.08.2013 12:54:34 | sluníčko sedmitečné
Proč? Asi ne, nevím, maluji obrázky když mi je zle a když mi jhe dobře, dávám do nich emoce, ale báseň namalovat to nevím.
20.08.2013 21:40:52 | Rozdrcená duše.
a zkusila bys to?
dá se namalovat pocit?
někdy snad ano..ale pokud budeš mít kresbu básně v hlavě...potom ji nakreslíš písmeny, jako bys malovala:-)
20.08.2013 21:45:06 | Robin Marnolli