Odpouští se po kapkách
Tu noc
nakapalo víc slz
než okap stihl
snést k zemi tak
aby se netříštily
kus po kusu
ledabyle do hlíny
Okno bylo dokořán
a nebe blízko
Tu noc měla ze soli
soukromé moře
a do rána jí
rozežrala rány
Posbírala
co zbylo pod okapem
s tím, že
je odpuštěno
Přečteno 397x
Tipy 13
Poslední tipující: Radhuza, Amonasr, zdenka, chci_uverit, Robin Marnolli, nebech, Nikotin, maliska, Martinecka23, Kaitlynn, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)