ohnivá guľa ...
Anotace: koniec sa bliži..
rýchli ako vietor..
a tvrdý ako skala
keď narazí pádom silným
zabije tisíce nevinných...
oheň poctata nieje
ale jeho smer a dopad tvrdý..
nič nás však nezachráni..
sme stratený
už počujem a cítim hluk konca..:
už hladím na hory ..
ako sa cez ne valí...
valí sa vlná plamenou..
už sa neoplatí podľahnúť strachu
nikde sa neskryješ..
už len stáť môžeš...
smútiť a plakať ...
lebo už lásku nezažiješ ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)