Anotace: ...tak proč bych to měla být zrovna já...
Pořád jsem si něco nalhávala
že navždycky zůstanu dítětem
že nepotřebuju zítřky
a pohrdám konvencema
a dokážu žít ze snů
a najednou se děsím
sebe sama
Nejsem nijak zvláštní
Malá holka, dost možná
nepotřebuju zítřek
ale aspoň naději
a dvě paže, co mě obejmou
...
Hrdinka, co se vším protluče
sama
(Po nocích tiše pláče pod polštář)
...
Kdyby ses mě teď zeptal, jestli si tě vezmu
se slzama v očích ti povím svý bezpodmínečný
ANO
Já, která vždycky tvrdila, že se nikdy za nikoho nevdám...
Než jsem poznala Tebe
A ty se nikdy nezeptáš
a proto snad ty slzy
Možná fakt potřebuju zítřek
Možná jsem
vážně
dospělá
...
Ja sa v tých tvojich básňach tak vidím...tiež sa niekedy desím toho, co to znamená byť dospelou...( a tiez placem do vankusa, len keď to nikto nrvidí...
09.06.2019 22:04:34 | gallatea
Jo! už žádné překládání, konečně v češtině...supr.
21.08.2013 23:08:26 | Robin Marnolli