Anotace:
je pohádkové
teplo i přes žaludek páteře nezapomínejme na momenty lásky
a radost smyslů:
přesolit i a horsky iodem
patří rajčata Sicílie a strakatá cukrů
čerstvá kopr
-/+ je plus i mínus
je i ne KONTAKTEM rytmu jsou směry konce:
tajemství modu, mediánu i vší aritmetiky,
Agni
rovina
HRA polyfonního, AGONIE, HRA mistra
s Markétkou a škála
hledav
někdy zvracím, jako opeřenec na policistu
hledaje (své) nirvány
rostlina jejíž listy se táhnou a vrací od kraje ke kraji
je pohádkové
já sem rovnou šupnu tu muziku, snad to některým čtenářům pomůže :o)
http://www.youtube.com/watch?v=N1U4tN_ZUt0
23.08.2013 11:50:29 | hanele m.