Anotace: ...
Zvažuji
kam v životě směřuji
K naději?
Zvažuji
koho mám raději
Miluji?
Zvažuji
z čeho se raduji
Žertuji?
Zvažuji
zda co mám daruji
Půjčuji?
Zvažuji
plním co slibuji?
Zpytuji...
Zvažuji
plusy, minusy maluji
Lituji?
Zvažuji
asi někdy čaruji
Sleduji..... :o))
Odpustitelný? dovětek.....
Zvažuji
vážně.... tedy docela
koho pustím si do těla
zcela
dobře mi udělá? :o)))