Krevní banka AB+
Smála se
a házela
do mě mince
Byl jsem její
automat na pocity
Měla ráda se smát
a plakat si
Projížděla celej svět
a vracela se v elipsách
mě vybírat
Někdy jsem byl
tak unavenej
že jsem sotva
stál na nohách
Jindy mě zvedali
před domem z bezvědomí
Zatímco to dělala
s Arabama
Pila
drinky
A čekala
Až
naberu
sil
.
Přečteno 539x
Tipy 13
Poslední tipující: nebech, prostějanek, synanceia, mikrojimbo, Kaitlynn, maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)