Anotace: •••
Jako zástup polopravd
jsem vyplivnut z tvých úst
I když mě neustále zaléváš
už nemohu dál růst
jen ze slov
a vět
Pokud chceš mít plod
musíš mít i květ
Jako ruka pod sádrou
jsem nadvakrát zlomený
I když mě neustále násobíš
cítím se dělený
napůl
těla
Pokud chceš slyšet pravdu
tak ta už..
uletěla
už samotnej začátek je paráda
25.08.2013 15:18:27 | xoxoxo