Anotace: ...
Vytvořím (s)nový svět,
myšlenka stane se, stavebním kamenem,
a já pak na moment
stanu se čekáním na tebe.
Bohatý je svět se zavřenýma očima,
schoulím ti hlavu do klína,
v naději že nezmizíš dřív,
než noc probudí se v den.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?