Zkusil jsem si ublížit
Zkusil jsem si ublížit
třpyt je ukryt v kapkách krve
zkusil jsem si ublížit
a nebylo to poprvé
Zkusil jsem si ublížit
venku téměř svítalo
kdy ostří jako zvíře
život z těla trhalo
Zkusil jsem si ublížit
ruce plné rubínů
jeden malý mezi prsty
zmizí každou vteřinu
A tak tenkrát za úsvitu
řešil jsem nebýt či být
možná jenom v duše skrytu
chtělo se mi tolik žít
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Poetik, Anjesis, Jozef Bojanovský
Komentáře (2)
Komentujících (2)