Smrti nic nekonci....... ani láska ani trapeni..... Vsechno pokracuje i nadale..... Jen mozna v jine urovni byti.....Pekne...
26.08.2007 10:25:00 | UNDEAD
Ahojky má věčná kamarádko,
omlouvám se, že jsem tak dlouho ignorovala Tvá slova.
Nechtěla jsem Tě teď nějak rozptylovat, teď když máš tak sakramensky před maturou. Teď když potřebuješ co nejvíc času využít jinak.
Držím pěstičky, ať Ti to dopadne co nejlíp!
Ahoj Tvá Jasmin
(Žanett)
03.04.2007 15:33:00 | Jasmin de Paris
děkuju...ale jinak...nesouhlasím s větou,že náhody nejsou...já na ně věřím a svým způsobem vím,že jsou...jen je ten trik v ně uvěřit...když někdo nevěří tak se pro něj vypaří...
13.03.2007 15:20:00 | Katka Z
...člověk by měl umírat starý nebo totálně zdevastovaný ...když dokážeš své pocity psát je vidět , že máš ještě čas ...
...:) ...
07.03.2007 16:49:00 | WhiteSkull