a
kdyz se mam nadechnout
vzduch se mi srazi
v nose
prsa mi blednou
a oci kanou
vezmi me do naruci
hlavu stoc na rameno
a zaseptej
ze me milujes
chci bejt
tvoje baletka
tvuj nejlepsi pritel
tvoje vsechno
co uz sem
posloucham
hudbu od nejakejch neznamejch holek
a rukou si prejizdim
po culiku
vlasy se mi motaj
chci ti to rict
jednoduse
od poslednich dnu
je toho tolik jinak
budem se hladit
a lisat
vim ze budem
a nemuzu se dockat
Líbí se mi jak píšeš tvůj styl je mě blízkej
06.11.2013 16:25:00 | Bananky v čokolade
Mě se na tomhle tvým textu líbí, že si na nic nehraje, a tím je pro mě dobrej. Při čtení si připadám zase jako puberťák :-)
29.08.2013 17:02:18 | černý motýl tmy