Už zhasíná nebe
a květiny jdou spát
tma zlehounka tiše
na víčkách zebe
pojďme si na soumrak hrát
Budeme pomalu
zhasínat
budeme se plížit
navzájem se blížit
na intenzitě světla
ubírat
pojďme se (s tou tmou) sblížit
Dotknout se
tmy
dotknout se
těl
bez světel
políbit rty
A zjistit co bys chtěl..