Bývajú rána,
keď ťa náhodný pohľad do zrkadla
nevystraší.
Bývajú dni,
keď slnko svieti, vietor veje,
vtáky serú na hlavu
niekomu inému
a máš pocit, že dokážeš
všetko.
Hakuna matata
Potom v noci, keď zaspíš,
si uľahčene zamrmleš:
Bol to iba sen...