Anotace: len tak
Sbírka: Nik sa ma nepýta. Tak kričím.
fotil ju bosú v tráve
s ružou vo vlasoch
s jahňaťom v náručí
niečo tomu chýba
je to bez atmosféry
ako romantický gýč
krútil hlavou
teraz to bude lepšie
spýtala sa
a podrezala jahňaťu hrdlo
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?