Láska a sex nejdou dohromady - a o to je to zajímavější, dramatičtější a poetičtější.. o to je snazší, psát básně, když ti je život sám servíruje :) Stačí dochutit..
12.09.2013 21:33:42 | Monali
jo..to s tema nohama je skvele eroticky a pritom tak jednoduchy..chapu ten pocit volnosti,mozna by me tam bavilo jiny pridavny jmeno,ale to by to hodilo ten text nekam jinam..jinak -- myslim,ze laska a sex de dohromady, ale jenom s nekym..
06.09.2013 20:27:02 | veronika
Zakletá princezna Favi konečně volný! :D
(promiň ;), já musela :) každopádně báseň je příjemně nahořklá)
05.09.2013 19:07:45 | prostějanek
Naprosto skvělý obrazy.
Ale dal bych spíše:
roztahovala
ty svý nádherný
nohy
04.09.2013 13:30:33 | jezevec.edward
neměl bych se bavit s cizími lidmi...:) ale tak děkuji tedy...
PS: pojmenoval bych se spíš ale edward.jezevec ...:)
měj se :)
05.09.2013 19:34:28 | Favi