Anotace: ...
V závětří kostela Nespánek
patron kruhů pod očima
a my
Vyhořelé sny nezahřejí
ani když je rozfoukáš
Tvůj dech ano
... dýchnu ti do ouška ... ... před usínáním ...
28.08.2018 12:13:54 | Marcella
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?