Čaj
Anotace: Óda na dračí studnu.
První doušek je jako probuzení
druhý pak jemné pohlazení
po třetím přijde pousmání
čtvrtý je něžné milování
v pátém se leskné naděje
šestý pak kapkou ráje je.
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Kaitlynn, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)