Ještě mi chybíš.
Do prázdna jako do oceli
- jsem kovotepec-
tepu naše srdce
tepu naše ruce
JE-TO LÁ-SKA ?
JE-TO LÁ-SKA ?
Do ticha jako do zlata
- jsem zlatnice
jsem zlatice
převislá
přes okraj minula k jedinému
TEĎ
Ještě mi chybíš.
Tepou naše srdce
Ještě mi chybíš
nejvíc, když s ti dívám do očí.
CO-JE LÁ-SKA ?
CO-JE LÁ-SKA ?
Co-Je Lá-Ska ?
Co-je Lá-ska ?
co-je lá-ska ?
A kde skončí, když utichne?