Anotace: ...září 2013 ...a pak prostě ji jeden den zahodíš do střepáku...
Sbírka: Lovestory a další storky ze skla
ja ti prevelice dik, ale mam ted provar s netem, zatim pres mobil, ale tak aspon nejak tu jsem ;-)
03.10.2013 20:51:59 | lucie.Tee
tak zase po svem klasickem odmlcovacim obdobi se rozepisuji, prijde hodne prekopavani, promazavani, ale chvili to trva se zase rozepsat a ty myslenky a inspirace sesumirovat, tak trpelivost moji drazi =) tesim se, ze tu s vami stravim zase nejeden podzimni a zimni vecir =)
05.09.2013 23:41:15 | lucie.Tee