Návod jak vysklít cokoliv
Stát v sobě a říkat si
tohle je b-í-l-é
tohle je č-e-r-n-é
dohromady to z-š-e-d-n-e
...
Suchýma prstama
setřít kapky
skoro jak na paletě
jenže tohle
jsou šmouhy pouhé
které
na průhledném okně
vysklíš ze života
jednou prudkou ránou
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, poeta, lucie.Tee
Komentáře (1)
Komentujících (1)