Malování
Jeden tah,
probudí vztah.
Přidej linku,
uděláš skulinku.
A tam kapka,
je tak vratká.
Pomalu teče,
přece ti neuteče.
Už chybí jenom rám,
působí jako šrám.
Na tvém srdci,
už nemůžu spát přeci.
Každý den doufám
a tak si trošku troufám,
že ten obraz,
bude jenom odraz...
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: kdovíkdo
Komentáře (0)