asi
jsem
zaprdena
ve svy samovlastnicenzure
hlava
mi blokuje
prepina
slova a
ja uz si nedovolim
to rikat
muj
nehet
na palci
pomalu dorusta
a uz neni cernej
vypada jako
zmrsklej clovek
a neni hezkej
proc tak lpite na krase?
az
napisu film
bude o pravych vecech
o lasce
o vnitrku
o normalnim dnu
o kapesniku co se pouziva po sexu
o vzkazech
o miluju te
o lidech
a jejich tvarich
jak se tvari kdyz ctou knihu
a poslouchaj hudbu
a co citi
kdyz si vzpomenou na neco
co tak dobre znali
nechci
stravit zivot nad zehlicim prknem
ale jestli budem mit ty ctyri kluky
tak si koupim
hrnec ze skolni jidelny
a budu stastna
protoze to bude vono
(nejsem uzasna
ale uz me to nestve)
asi
jsem
zaprdena
ve svy samovlastnicenzure
zajímavé :)
19.10.2013 13:57:34 | Bananky v čokolade
tvoje básně mě hrozně uklidňujou. a nějak mi pořád připadají jako tiersen. umíš to tak napsat. budu se opakovat, ale fakt tě moc ráda čtu.
11.10.2013 21:19:13 | Já Esther Ruth
Píšeš skvělý myšlenky, moc se mi tvý texty líbí, jsou osobitý :-)
10.10.2013 21:01:19 | černý motýl tmy
Ten konec... Krásnej! To je přesně to, co jsem teď potřebovala číst... Díky :-)
12.09.2013 09:55:59 | Liss Durman
Moc pěkná, líbí se mi jak píšeš :)
06.09.2013 23:41:25 | iluzionistka