Vetři mi do spánku..
zase mi budeš říkát, že jsem tvá jediná..
jediná, unikátní...
já se třesu, když mi dopamin dávají k ránu..
a pěstuju si závislost sobotní nudě navzdory..
já jediná jsem bývala chladná z rána, pět vteřin na cigaretu,
utíkej nebo semelou tě, a najednou plno je jich tu..
plno je tu .... plánů, milostivých pokynutí, kompromisů, odmítnutí..
pro jedinej pohled do očí někoho jinýho než mě...
v zrcadle
Ano.
06.09.2013 23:41:11 | jezevec.edward
Ne.
06.09.2013 23:46:36 | Loveless
Ten tip už zpět vzít nemohu.
06.09.2013 23:47:33 | jezevec.edward
Byla to prachsprostá provokace..
06.09.2013 23:48:50 | Loveless