Anotace: ...kdo to uhádne :)
Na kopečku krvavé stavení,
je skromné, moc toho tam není.
Dva, tři trámy spojený k sobě,
už tam stojí dlouhodě.
Řekl bych archeologický skvost,
který přinášel jen slzy a zlost...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?