Ta bude o mně, jednou ...až budu zfilmovaná :-))
21.12.2013 20:43:30 | Woski
Kdyby sis mohla vybrat.. mezi spokojeným životem až do smrti. plného lásky a štěstí... Nebo tuhletu mučednickou smrt, doprovázenou slávou a uznáním, až navěky... co by sis vybrala?
PS: mysli na to, že jsem tě sotva zachránil, a už by si se chtěla zase zabíjet, bože!!!!!!!!!!!!!!! :D
21.12.2013 21:39:40 | Favi
vyborna..., i kdyz je v tom hodne syrovosti vsedni reality, ma v sobe nehu a to se mi libi..
14.09.2013 06:44:55 | lucie.Tee
Skvělá, a ta hudba ji perfektně doplňuje.
09.09.2013 20:13:20 | iluzionistka