Hold
Anotace: Povzdech erotomana.
Sláva tobě Stvořiteli,
za tu krásu dívčích těl
Má to ale jeden háček,
milovat bych všechny chtěl
Jedna žena, to je málo,
proč jsi nám to udělal
Když jsi stvořil tolik krásy
a volnou lásku zakázal
Jak mám žíti jenom z jednou,
když mě láká dívek šik
Neposlechnu - zahřeším si,
protože jsem obšourník
Až nebudu jednou moci,
ať je ze mne starý mnich
Místo děvčat, něhy, lásky,
budu číst si z moudrých knih
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)