Anotace: ...
Blažený pocit
a jakási pýcha
v hrudi mi
oznamuje radost.
Kéž by se celý
můj život
nesl v tomto
duchu!
Protože kdyby
srdce mé
uši a ústa
mělo, smálo
by se
od ucha k uchu.
Dobrý stav. Ale jinak je to touha.
13.09.2013 16:26:15 | VEDz RVAHEs
A co Vás tak rozradostnilo? :-)
14.09.2013 23:05:03 | cibulea
láska:-)
15.09.2013 19:02:18 | Piví
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?