***
Měsíc
*******
Měsíc přes mraky
září v modrém nebi
jen tak si visí
ve špičkách borovic
měsíční třpyt
pak lije víc a víc
na vodní hladinu
té řeky v údolí.
A bílý racek
sám letí nad lesy
ztratil snad druhy?
Někde, kdesi...
Racek to nebyl,
sám nikdy nelítá
to padala hvězda
a spadla snad do žita.
~~~~~~~~~
~~~*~~~
já jsem si početla moc hezky a ten konec byl takový překvapující...:-))
14.09.2013 19:28:13 | střelkyně1