Sedím sama na zahradě
Je tma a teplo
kouřim cigaretu a už v půlce vím , že mi nechutná
(ostatně jako vždy,když jsem sama)
tak jí zahodím
to teď vlastně dělám se vším
........zahazuji,típám, ukončuji
jsem v půlce svýho života a už mi přijde nechutnej
kdyby v půlce ..vlastně na začátku a už mi život nechutná
nejsem ten typ , co skáče z mostů,
ale kdyby ste si každou sekundu svýho života uvědomovali, jak je zbytečná a krátká
nechtěli byste se
......prostě proletět
V takových chvílích je nejlepší nějaký pořádný průser. To je pak člověk teprve rád, že je tam kde je.
05.11.2013 14:13:06 | Pelican
Krize
bez možnosti vize?
Ano souhlas s Robinem...
Pocity bloumání žitím
těmito stavy prochází každý z nás,
však je potřebné si stanovit metu
najít způsob jak jí dosáhnout
a dojít smyslu své pouti...
Lidé to někdy pochopí příliš pozdě
BREAK POINT...
15.09.2013 12:43:16 | kudlankaW