Malá mořská víla
přikována jako Prometheus
k magnetické skále.
Vysála hřebíky
záchranné lodi.
Na vodě pluje
osamělý trám.
Zajímavá báseň
16.09.2013 17:25:51 | Bananky v čokolade
tak poprosme moře
by trám doplul k ní
ať se rány
zacelí
a zůstanou jen jizvy
jizvy zjemnění
15.09.2013 15:21:18 | Romana Šamanka Ladyloba