Uprostřed noci pod dekou
omámeni vůní svých těl
prožívali chvíli příjemnou
schouleni v nahém objetí
usínali spolu znaveni a křehce
ve společné lásce zmámeni
tak šťastně zamilovaně
hluboce i trochu vlhce
do ticha šustily peřiny
jsou bez viny s čistou duší