je v pravé poledne
Dorazili jste ke konci času,
jak čistá je příroda, jenž v ní nic není
indigové slunce / nad Švýcarskem
Miluji ostrost, smrt tygra nesoucí se moderností
čirou skutečnost
je mnohostí struktur i amorfností
10, 11, 26, noty M-strunné loutny
jakoby navazovala | Tristanův akord je zodpovězenou odpovědí