Přijde

Přijde

Anotace: Občas lidé zapomínají že je stále zde...

Normální den
popade tě křeč
zmítáš se křičíš
tohle není sen

Hledáš mobil
není v dosahu
padáš na podlahu
to on přišel

jmenuje se Smrt
nevítaný host
slyšíš v hlavě slova
PROS O MILOST !

Ale ty nemůžeš
ta slova nejdou říci
vysává ten vzduch
co ti proudil v plicích

Hraje si s tebou
jako kočka s myší
jenže on je krutější
on sfoukne tvojí svíci

A pak zemřeš
nic nebude dál
smrt si vzala co jí patří
brzo uvidíš to sám...
Autor Obeil, 16.09.2013
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel