Anotace: Proč mě zkoušíš? Proč nade mnou se smoušíš? Udělala bych vše pro tebe já,...
Píšeš dlouho? dodobně jsem také před časem psal.
...Pokud nevyplníš kolonku "Anotace" automaticky to tam dá začátek textu, což (teda alespoň já) nemám rád.
Je lepší ji vyplnit, anebo...dát třeba jen 3 tečky, pokud příspěvek nijak uvést.
jo...a spíše bych to viděl na báseń, než na poezii v próze, to by bylo lepší zažazení...
Vítej tady.
RM.
17.09.2013 07:49:01 | Robin Marnolli