Zářiví umírají první, protože září jinak než je povoleno
To,
jak se zasahuje do snů
s cílem
je všechny rozšlapat
je jako
výbuch minových polí
a v čele
ti stojí jen zdi
a za zády
díry po stopách.
Do dlaní
semkneš zbytek slunce
a než se úplně setmí
můžeš říct
že ses ho aspoň
zkusila zachránit
než na něj
šlápli
taky.
Přečteno 413x
Tipy 10
Poslední tipující: Radhuza, xkacerka, Joe Vai, Amonasr, zdenka, maliska, Kaitlynn
Komentáře (1)
Komentujících (1)