někde
mezi nebem
a podlahou
se ticho
naposledy
nadechlo
a zmizelo
mezi
pavučinami
po řasách
stéká
po kapkách
smutek
rozestlaných
postelí
a ty
maluješ
jazykem
svět
na chladnoucí
tváře
na ulici
dohasínaj
poslední světla
noci
rodí se
nový
den
a zase
se všechno
opakuje
v kruhu
všechno
kromě
nás
dvě
mimoběžky
co se
jednou
protly
aby se
už nikdy
nesetkaly
někde mezi
nebem
a podlahou
zmizely
poslední
záblesky
všeho
co jsem
už pak
nedokázala
vyslovit
tehdy jsem tě viděla naposled
Text je fajn.
ale nelíbí se mi gragická úprava po jednom slovu,
navíc pokud to není žádná miniaturka
přijde mi to škoda... špatně se v tom orientuje a vyprchává mi melodie textu
18.09.2013 10:51:36 | Robin Marnolli
Díky, pro mě odsazení určitý význam má, ale je pravda, že se to pak možná čte hůř.
18.09.2013 10:59:33 | xkacerka