Do písku na mělčině
napsala jsem tvoje jméno
SBOHEM
a doufala, že tam vydrží navždy,
ale než skončilo léto bylo
PRYČ
Zbyly jen brázdy v písku
jak ho raci roznesli
BEZE ZBYTKU
zrníčko po zrníčku
do svejch příbýtků až celé
ZMIZELO
Až přijde zase léto
budu psát znovu jméno
MOŽNÁ
ale to už nebude tvoje