Anotace: •••
Tečka
Před schovaným úžasem tvých očí
Teč..
pomalu jako
továrně nastavený život
Tak..
Moc bych si přál, aby tento stav byl malinko odlišný
Vždycky jsem byl věrný..
pochybám
chybám
tobě
Celkem to ujde, na to, že..
falešné naděje hrají čistou hru až v hrobě
Běžet obráceně..
Být tak zaseknut kousek..
po kousku
v karanténě
Budit se ze snu plného bílých žraloků
a popadnout..
tak miliony amoků
Znamenalo by to pro mě černobílé žůžo
Nic víc
*za žraloky
18.09.2013 17:49:13 | Lagedama