Nemysli si
Přespávám v podnájemním bytě
Cítím se občas krutě
To, když nemám na nájem
Okolí o mne nejeví moc zájem,…
Nechodím žebrat,
Jen občas prosím kolemjdoucí
Při stopu házím fakáče
Na řidiče pryč jedoucí….
Složenky v šuplíku již žloutnou
Věřil jsem ve víru,
teď nemám
Ani do čeho kopnout
Všechno mi vzali, odnesli si
I tu postel !
Nemysli si….
Své zraky vzhlížím k oblakům
Chci ještě věřit zázrakům…
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)