Anotace: •••
Nic víc
Srdce předstírá výbuchy petard
..myslí si o tobě
své
nebo..
mé?
Cože?
Oči se od tebe nemohou odvrátit
Nemohou..
rozpoznat, zda-li chceš
nebo..
nechceš?
Mít dnes obzvláště krásný den?
Dost!
Refréne
uvolni, prosím, místo pro sloku
Přál bych si, aby stála tady..
vedle mě
a držela mě pevně, jako bych neuměl stát sám
Refréne
čmárám si jen něco do bloku
a vymýšlím nové pády
do země
kde k obrazu svému zbyl mi jen..
rám
Někdo se tu musel dočista zbláznit
I po té době, co tě čtu, mě tvé nápady pořád překvapují. "K obrazu svému zbyl mi jen... rám" - geniálně jednoduché, jednoduše geniální. A přitom je to taková blbost :-)
10.10.2013 20:47:56 | lidus