Ako keď zabuchneš dvere od bytu,
do ktorého sa nikdy nevrátiš.
Čo zostane...
Pavučiny v rohu,
staré mydlo na umývadle,
zbytok toaletného papiera,
v skrini obdĺžniky bez prachu,
použitá vreckovka zabudnutá pod posteľou,
spoločné fotografie, ktoré nikto neprezerá.
Cez deravé spomienky
prší do myšlienok.
Tvoja vôňa ma máta aj vo sne...
Básnička je perfektní a ta Slovenština to je tak krásný jazyk :-)
02.10.2013 13:48:53 | Neznámá v neznámé době