Jsi dívka odjezdů
ta slova mám od tvé sudičky
ale ona je taky nevymyslela
Jsi dívka odjezdů
voníš cestou
ale teď mi ležíš v klíně
je nám zima a já ti čtu
dokud tě neuspí smích ranního rychlíku
Moc se mi líbí...ST
22.09.2013 22:35:29 | Bananky v čokolade
Název je Tvůj vlastní, nebo vypůjčenej od Filipa Topola? Mám toho básníka docela v oblibě a proto mě to celkem nemile překvapilo. :-/
Slušelo by se to snad uvést v anotaci.
22.09.2013 20:42:42 | brooklyn