Anotace: Osud je možno vyjádřit i jako složitý pravděpodobnostní model, ale tolik nepochopitelný, že ho raději nazveme osudem..
Byl jsem mladý,
přesto šťastný.
Byl jsem opilý,
i tak nadšený.
Motala se mi hlava,
točil se svět.
Stejně jsem propadnul,
ač nechtěl jsem hned.
Chtěl jsem poznávat,
Pochopit činy.
Jen nevím jak sdělovat,
že já jsem ten jiný.
Chtěl jsem být vyjímečný,
možná to nestačí,
musím být statečný...
Věci se nedějí jen tak,
nemusí být pak...
Jen žít teď a tady...