Zažil jsem do větru vyprávět kluky
I mistry řezbáře proklínat suky
A poznal lásku, co trvala věčně
I kdybych lhal
Chutnal jsem manu a zvracel duhu
Býval jsem pánem a dělal i sluhu
Kázal jsem mír, při tom se rval
Vždycky sám
Zrodil se z másla a v kámen stuhl
Slabších se zastal, byť před ranou uhl
Na svět se koukal zvesela
To jsem já
Plakal jsem krev a potem ji splatil
Úspěch i neúspěch vždy řádně zapil
Líbal se s bohy na čelo
Na dobrou noc
Jenom jsem tušil jaký je život
Do hrudi buši se a to by bylo
Kdyby snad nebylo nakonec
A ono je
Chtěl jsem být zbojníkem, uctívat zákon
Jaj Krista boha to jsem byl pako
A stále jím jsem
Robin Hood
Nevím, co přijde a je mi to jedno
Ať přijde všechno, vždyť žiju jen jednou
Proto si říkám tak co už
Tak co už?
Stěží hledám slova jimiž bych vystihla tuhle básničku :) Klobouček dolů :) pěkné :)
23.09.2013 16:30:26 | Therentia