myšlenky
Anotace: snad jen...čtěte...ohořelou poezii
ticho....
ten zvuk ničeho prostupující mnou.. a tebou taky!
ticho...
jen zvuk kapek narážející do okapu...
tak prázdně...
bez šance na záchranu...
němý výkřik do vakua...
tak nějak se umlčují...
myšlenky sebevrahů.
Komentáře (1)
Komentujících (1)