Nad hrobem stojí přítel
Anotace: Jak lidé nedokážou ocenit život,jen smrt.Bohužel.
Ve strmém citu
na poli beznaděje
zavřeni v duši
otroci noci
V rozvalinách světa
v ruinách soukromí
vztyčená socha Bůh
ve stanici smrt
Konečné sevření
ruky v pěst
polibek dlaně na počest
dávno zetlelých přátelství
Komentáře (1)
Komentujících (1)