dovol mi aspoň na chvíli
poslouchat klíčovou dírkou
tvoje pohyby
a pak
se roztříštit v ozvěnách
o zeď co jsi mezi nás postavil
chtěla jsem být s tebou
ale ty jsi spal
a když jsi nespal
spala jsem já
kroužíš nade mnou
jako racek
a vysmíváš se každému
slovu kterým se snažím
vysušit ty cáry které mi zbyly
z představy o tobě
a když máváš z majáku
uprostřed moře
směju se
protože netuším, že je to
na rozloučenou
ve dne je nebe klidné
aby v noci mohla přijít bouře
o to intenzivnější
a prudší
všechny vzkazy v lahvi
se rozpily a zmizely ve vlnách
začíná nový den
"a když máváš z majáku
uprostřed moře
směju se
protože netuším, že je to
na rozloučenou"
nepopsatelné!
28.09.2013 23:28:34 | Skořicová princezna